Kotisiivous alueella helsinki–espoo–vantaa

Jätä kodin siivous Asti Clean Oy:n ammattilaisten käsiin


Vähennä arjen pakollisia askareita ja järjestä tilaa muulle tilaamalla meiltä kotisiivous kertaluonteisesti tai jatkuvalla sopimuksella. Kotisiivous voi tapahtua viikoittain tai esimerkiksi juhlien kynnyksellä, jolloin paikkojen on loistettava ja ilmassa on oltava raikkaan puhdas tuoksu. 


Siivouspalvelu on toki erinomainen myös iäkkäille henkilöille tai niille, joilla ei ole mahdollisuutta suoriutua yksin siivoustehtävistä. Teemme kotisiivouksia Helsinki–Espoo–Vantaa-akselilla. 


Toiveesi mukaan, monipuolisella toteutuksella

Toteutamme siivoukset asiakkaan toiveiden mukaan, joten siivoukseen voidaan sisällyttää monenlaisiakin tehtäviä. Imurointi, lattioiden pyyhkiminen, pölyjen pyyhkiminen, wc:n ja kylpyhuoneen pesu, saunan pesu, ikkunoiden pesu ja muut siivoustyöt onnistuvat ammattilaisen taidoilla ja välineillä.  


Ota yhteyttä ja kerro, millaista ja kuinka usein tapahtuvaa kotisiivousta olet vailla, niin laadimme sinulle mielellämme tarjouksen. Voit toki myös kysyä suoraan suositustamme juuri sinun tilojesi siivoukseen. Kotisiivouksen tuntihinta on 38 €/h sis. alv. 24 %.


Hyödynnä kotitalousvähennys

Siivous kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin silloin, kun teetät sen kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Kotitalousvähennyksen suuruudesta ja muista vähennykseen liittyvistä asioista saat lisätietoa Verohallinnon sivuilta. Myös me neuvomme mielellämme. 


Tilaa kotisiivous Helsinki–Espoo–Vantaa-alueelle!